скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
52
3
1
1
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2014 :

Año Nuevo : 
Día de la Constitución : 
Natalicio de B. Juárez : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
Día de la Independencia : 
Día de la Revolución : 
Navidad : 
..в Мексика
сьогодні, неділя, 29 березень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 13 / 52
день року : 89 / 366
робочий день року : 60 / 254
приурочувати (UTC -06) : 17:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:08

UTC
-09
Alaska
14:08

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:08

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:08

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:08

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:08

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:08

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:08

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:08

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:08

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:08 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:08 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:08 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:53 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:08 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:08 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:08 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:08 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:08 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

29
17:08
UTC -06
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
South Africa
New Zealand
South Korea
México
Colombia
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Brasil
Canada
España
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
France
Australia
India
China
Japan
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel