скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
52
4
1
2
0
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2002 :

Año Nuevo : 
Día de la Constitución : 
Natalicio de B. Juárez : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
Día de la Independencia : 
Día de la Revolución : 
Navidad : 
..в Мексика
сьогодні, неділя, 29 березень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 13 / 52
день року : 89 / 366
робочий день року : 60 / 254
приурочувати (UTC -06) : 16:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:03

UTC
-09
Alaska
13:03

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:03

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:03

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:03

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:03

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:03

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:03

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:03

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:03

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:03 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:03 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:48 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:03 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:03 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:03 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:03 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:03 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

29
16:03
UTC -06
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
South Africa
New Zealand
South Korea
México
Colombia
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Brasil
Canada
España
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
France
Australia
India
China
Japan
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel