скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
30
240
вівторки :
32
256
середи :
30
240
четверги :
31
248
п'ятниці :
31
248
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1232
заробітна плата ($):
24640
0
0
0
0
0
31
32
2
0
1
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Día de la Independencia : 
Día de la Revolución : 
Navidad : 
..в Мексика
сьогодні, неділя, 26 травень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 146 / 365
робочий день року : 99 / 253
приурочувати (UTC -06) : 23:27
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:27

UTC
-09
Alaska
20:27

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:27

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:27

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:27

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:27 (+1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:27 (+1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:27 (+1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:27 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:27 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:27 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:27 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:27 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:12 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:27 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:27 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:27 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:27 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:27 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

26
23:27
UTC -06
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
South Africa
New Zealand
South Korea
México
Colombia
Working days world map
USA
Argentina
Chile
Brasil
Canada
España
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
France
Australia
India
China
Japan
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel